Kan je ergens in het begin toevoegen: In deze blog van www.kunstgrasrevolutie.nl lees je er alles over.

Bij het inrichten van een nieuw appartement of het herindelen van de huidige woning moet er rekening gehouden met de kleurstelling, het meubilair en de accessoires. Als de deuren een witte kleur hebben terwijl de muren rood en beige zijn, moet de rest van het huis hier ook bij passen. Je kunt bijvoorbeeld een grijze bank met rode kussens of een kunstplant plaatsen. Er zijn huishoudens die liever alleen levende planten in huis halen maar kan geen kwaad om een combinatie van beiden te hebben. De echte beplanting zorgt voor extra zuurstof in het huis en verandert mee met het seizoen. Kunstplanten hebben echter minder werk en bieden meerdere voordelen zoals:

  • (Bijna) niet van echt te onderscheiden
  • Bestendig tegen zonlicht
  • Vereisen weinig onderhoud
  • Besparen in de kosten en geschikt voor laag budget

Natuurlijk staat een nette kunstplant ook mooier dan levende planten die slecht bij zijn gehouden. Op veel kantoren zie je bijvoorbeeld planten staan met hangende bladeren en blijkt wel dat niemand zich daarvoor verantwoordelijk voelt.

Waar hoef je met kunstplanten geen rekening mee te houden?

Omdat een kunstplant geen licht en lucht nodig heeft, maakt het niet uit waar je de bloemen plaatst. Ze hoeven ook geen water te hebben omdat een nep plant geen wortels heeft. Het is niet erg als je een maand op vakantie bent of een lange periode niet op kantoor aanwezig bent. Daarnaast hoef je enkel af en toe een doekje langs de plant te halen. Ook hebben kou, tocht, droogte en stromen zoals airco geen invloed op een kunstplant. Ze zijn wellicht iets duurder in aanschaf maar hebben een zeer goede houdbaarheid. Een mooie kunstplant kan prima 5 tot 10 jaar meegaan. Zo hebben ongedierte en schimmels geen vat op dit soort planten.

Natuurlijk Kunstgras

Als je van plan bent je tuin opnieuw in te richten en op zoek bent naar natuurlijk kunstgras dan is het bedrijf Excellent Grass een goede keuze. Het is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop, advies en de vakkundige aanleg van kunstgras. Het maakt niets uit of je een particuliere of zakelijke klant bent want bij dit bedrijf is voor ieder wat wilt. Natuurlijk is het mogelijk om kunstgras in de tuin aan te leggen, maar wist u ook dat het mogelijk was kunstgras op kantoor of in de showroom aan te leggen? De kwaliteit die dit bedrijf levert is zeer hoog en er wordt naar gestreefd dat uw tuin en kantoor, welk gazon dan ook er over 10 jaar nog net zo mooi uit ziet. Een andere leverancier van natuurlijk kunstgras is Royal Grass. Dit bedrijf is erop gericht de consument ervoor te laten zorgen dat hij of zij iedere dag met plezier in zijn of haar tuin aanwezig is. Het kunstgras die dit bedrijf levert is voorzien van topkwaliteit. Dit komt omdat het gemaakt wordt van speciale TenCate kunstgrasvezels. Hierdoor behoudt je gras jaren en jaren dezelfde mooie kleur. Het bedrijf geeft ieder gazon dat aangelegd wordt een garantietermijn van wel 10 jaar tegen verkleuring. Het is zeer gemakkelijk om een gazon aan te leggen dat er natuurlijk uit ziet. Tevens is het mogelijk om het kunstgras voor andere toepassingen zoals bijvoorbeeld dakterrassen te gebruiken.

Het grote voordeel van kunstgras

Als je je huidige tuin moe bent en je hebt plaats genoeg voor een stukje natuurlijk kunstgras, dan is het natuurlijk een goed idee om die te laten aanleggen. Een groot voordeel van een tuin met kunstgras is dat je er weinig onderhoud aan kwijt bent. De tijd die dit scheelt kun je natuurlijk weer gebruiken voor andere, belangrijkere zaken. Het enige wat je bij het onderhoud van kunstgras dient te doen is als er takken of bladeren op liggen, het even weg te vegen met een bezem. Een ander voordeel van het bezemen is dat je kunstgras mooi rechtop blijft staan. Een ander bedrijf dat kunstgras levert is Homegrass. Dit bedrijf is speciaal voor mensen die hoge eisen stellen aan hun tuin, maar die weinig tijd hebben om deze te onderhouden. Het bedrijf is al jarenlang bezig met het ontwikkelen van kunstgras. Hiermee hebben ze bereikt dat ze een kunstgras hebben ontwikkeld dat lijkt op het normale kunstgras. Tevens is het bedrijf er niet vies van je te helpen met advies over wat nou het beste bij jou hoort. Het bedrijf werkt tevens samen met de beste hoveniers en tuinarchitecten. Hiermee ben je ervan verzekerd natuurlijk kunstgras te krijgen.

U kunt ook genieten van: